Lees ook mijn laatste blog: Referenties
zet je in beweging!
    Samenwerkingen    Contact

Referenties


 

 

 
Hoi Heleen,

De eerste toetsweek heb ik al achter de rug. Alle zeven toetsen gehaald behalve Nederlands, een 5,3. Volgende week herkansing maar ik weet zeker dat ik de toets dan wel haal. Het plannen van huiswerk/en zelfstudie gaat me goed af. Ik heb veel tijd over om aan andere dingen te besteden.

Groetjes,Youri

Beste Heleen,

Ik studeer nu elektrotechniek aan de HAN in Arnhem. Met mij gaat het hartstikke goed. Aan het begin moest ik erg wennen en was ik zelfs van plan om misschien na het 1e haf jaar te stoppen, maar nu gaat het stukken beter en ben ik zelfs op weg om in één jaar mijn propedeuse te halen. En misschien ga ik dan door naar de universiteit om wiskunde te studeren, maar daar ben ik nog niet uit. U heeft mij dus prima geholpen met het maken van mijn studiekeuze en hier ben ik ook erg blij mee!

Met vriendelijke groeten, Jouri

Hallo Heleen,

De studie bevalt ontzettend goed. Ik vind het erg leuk en ik ben ook gemotiveerd om aan het werk te gaan. Dus het is een goede keuze geweest om voor sociologie te kiezen! Ik ben er wel over aan het nadenken om volgend jaar rechten of filosofie erbij te gaan doen omdat ik toch iets meer uitdaging wil.

Groeten, Jorrit

Hoi heleen,

Met mij gaat het prima. Uiteindelijk heb ik toch het advies opgevolgd om vrijwilligers werk te doen, niet met mensen maar in een dierenasiel in Portugal. Dit is mij erg bevallen en ik ben er ook zelfstandiger door geworden.

Ik kan zeker zeggen dat het heeft geholpen om de studiekeuze test te doen en dit met u te bespreken. Wat mij het meeste is bevallen is om te opties goed op een rijtje te hebben in plaats van in het diepe gegooid te worden. En ook om mezelf te leren kennen en de redenen te horen waarom een opleiding wel of niet bij mij past, wat de keuze makkelijker maakte.

Dus voor alsnog erg bedankt, groetjes Merel

Hallo Heleen

Ik vond het leuk jou even te melden dat Youri zijn P gehaald heeft. Dit als enige van zijn groep. Met een gemiddelde van 7,8. Niet slecht he.

Groetjes Ivonne

Hej Heleen

Het gaat heel goed met mij. Ik heb besloten om Rechten te gaan studeren aan de UvA in Amsterdam. Het is zeker de juiste keuze geweest. Vind het echt een hele leuke studie en heb tot nu toe alles gehaald. Nog bedankt voor al je adviezen en persoonlijke gesprekken. Ik wens je het beste.

Kus Servaas

Hallo Heleen,

Na vele open dagen ben ik al bijna uit mijn studiekeuze. Al snel werd duidelijk dat verpleegkunde mij meer aansprak dan al die andere sociale studies waar ik wel interesse in had. En na meerdere verpleegkunde open dagen bezocht te hebben leek het mij in Nijmegen op de HAN het leukste. Maar ik twijfel nog of ik gewoon verpleegkunde ga studeren, of de verpleegkunde/verloskunde combinatie opleidingen in Vlissingen en Antwerpen. De meeloopdagen komen er ook nog aan dus hoop ik daar een definitief besluit te maken.

En Heleen nog bedankt voor het gesprek. Je hebt me er erg mee geholpen en sindsdien heb ik er zin in om aan de slag te gaan in september!

groetjes, Mees

Beste Heleen Schmeink,

het zeer uitgebreide eindrapport was erg prettig wat betreft het leren kennen van mezelf. Ik was erg zoekende en kon mezelf niet goed plaatsen.

Door bepaalde dingen op papier te zien, kon ik mij (grotendeels) daarin herkennen en dit hielp mij vervolgens om een duidelijker zelfbeeld te ontwikkelen - dit is natuurlijk een erg belangrijke stap als het gaat om de studiekeuze. Dus binnenkort ga ik mij inschrijven voor deze studie en uiteindelijk hoop ik na een succesvol afronden op een prettige plek terecht te komen!

Bedankt voor alle hulp en een fijn weekend gewenst! Merel

Terug

 

Heleen Schmeinck