Lees ook mijn laatste blog: Referenties
zet je in beweging!
    Samenwerkingen    Contact

Coaching voor ouders


 

 

 
Coaching voor ouders
Als het met jou goed gaat, ga je makkelijker met je gezin om. Komt er door welke situatie ook, druk op je, dan raak je in disbalans en dat merkt je omgeving ook. Als ervaren pedagoog en coach zoeken we samen uit waarom je handelt zoals je handelt, we kijken van je kind naar jou. Wat raakt je precies? We onderzoeken de oorsprong hiervan. Samen zorgen we dat je weer goed in je vel zit.    

Voor welke ouders?
Coaching voor ouders is voor alle ouders. Voor de beginnende ouders en de ervaren ouders. Net als je kind ben je als ouder ook constant in ontwikkeling. Je begint als babyouder en gaat verder als dreumesouder, peuterouder, kleuterouder, basisschoolouder, puberouder en adolescentouder.  

Verandering
Al deze fases onderga je de ene keer moeiteloos de andere keer met moeite. Je moet grenzen stellen, loslaten, verantwoordelijkheid geven, keuzes maken etc. Hoe jij op je kind reageert en je kind op jou, kan je in disbalans brengen. Met coaching voor ouders zal je leren meer ontspannen te zijn en meer van je kind, je relatie en je werk te genieten. Daarbij ervaar je dat je behalve vader of moeder ook man of vrouw bent.

Heleen Schmeinck