Lees ook mijn laatste blog: Referenties
zet je in beweging!
    Samenwerkingen    Contact

Studiekeuze


 

 

 
Heb je het gevoel dat je vastloopt in je studie, weet je niet of je je huidige studie wil voortzetten of heb je geen idee welke studierichting bij je past? Door mijn werk als pedagoog, docent en studieloopbaanbegeleider heb ik veel ervaring in het begeleiden van studenten. 

Bekijk dit filmpje:

https://youtu.be/51SFUYR6eos

De juiste studiekeuze.nl

Door mijn kennis van opleidingen ben ik een expert in het helpen van het maken van de juiste studiekeuze. Door het online maken van een persoonlijkheidtest, (de bekende big five test) competenties-en motivatie test kom je erachter hoe je in elkaar zit. De uitslag van deze testen match ik opleidingen op mbo/hbo/wo niveau. Zo kan ik door de combinatie van de testen en mijn opleidingen kennis een goed studieadvies geven.

Dit wil ik!

Als coach ondersteun ik je in het maken van een goede studie- en beroepskeuze. Samen gaan we ontdekken waarvoor je aanleg hebt en hoe je je toekomst wil vormgeven. Ik laat je nadenken over vragen als: Wat kan ik? Wat vind ik leuk? en Wat wil ik? Ik maak je met prikkelende vragen duidelijk wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Uiteindelijk kan je dan zeggen: Dit wil ik! Een hele opluchting voor jou en voor jouw ouders.

Lees praktijkvoorbeelden door aan de linker kant op het paarse blaadje 'cliënten' te klikken. 

Tarief

Om een goed beeld te krijgen is een intake gesprek eigenlijk wel heel prettig. Daar reken ik het eerste half uur niets voor, het gesprek kan gewoon worden beëindigd. Daarna reken ik € 60,- ex btw per uur. Soms is het eerste gesprek voldoende, soms is een en ander gecompliceerder en zijn er meer sessies nodig.

Ook werk ik samen met De Juiste Studiekeuze, dit is een online platform waarbij er diverse testen worden ingevuld. De uitslagen van die testen match ik met de persoonlijkheids kenmerken en competenties die de opleidingen vragen. Die tarieven zijn: € 49,95 voor testen en € 129,95 voor testen met analyse en adviesgesprek. Daarnaast ben ik een van de coaches bij www.studiekeuze.coach, kortom door mijn ervaring en samenwerkingen durf ik mij een specialist in studiekeuzes te noemen! 

Trainingen

Heb je moeite met plannen, organiseren, concentreren of presenteren? Ik geef trainingen om deze vaardigheden te leren. Vul het contactformulier in voor informatie onder het kopje 'contact' rechts boven op de site.

Heleen Schmeinck