Lees ook mijn laatste blog: Referenties
zet je in beweging!
    Samenwerkingen    Contact

Je coach


 

 

 
Mijn naam is Heleen Schmeink, ik ben eigenaar van het Dynamisch Coach Bureau. Na verschillende opleidingen en werkgevers heb ik nu het beroep waar mijn hart ligt: coach. Tijdens de coachsessies streef ik naar een open sfeer, waarin ik empathie, inspiratie en humor erg belangrijk vind. Mijn grootste kracht is het begeleiden en stimuleren van personen of een team. Cliënten noemen mijn manier van coachen  ’inspirerend en ondersteunend’ en dat stimuleert mij weer.

Pedagoog, coach, therapeut
Ik ben twaalf jaar werkzaam geweest als marktonderzoeker bij een commercieel marktonderzoeksbedrijf. Daarna heb ik pedagogiek gestudeerd en als pedagoog leerlingen, ouders en leraren begeleid. Vervolgens heb ik mijn docentengraad gehaald en ben ik les gaan geven en studentenloopbaanbegeleider geworden. De post-HBO opleiding Professioneel Coach en Systemisch therapeut heb ik gevolgd bij de Academie voor Psychodynamica.

Mijn missie
Noem mij gerust een mensenverbeteraar. Ik gun ieder een gelukkig leven waarbij je het leven leidt dat bij je past. Door vragen te stellen, laat ik je antwoorden ontdekken waarvan je je niet bewust bent. Daardoor word je enthousiast en krijg je bezieling. Met mijn coachsessies wil ik ervoor zorgen dat je dit alles bereikt. Immers: het mooiste dat je kunt worden, is jezelf.

Heleen Schmeinck