Lees ook mijn laatste blog: Referenties
zet je in beweging!
    Samenwerkingen    Contact

Dynamisch Coach Bureau


 

 

 
Welkom bij Dynamisch Coach Bureau.
Coachen is voor iedereen die zijn prestaties wil verbeteren en meer voldoening uit zijn leven wil halen. Om richting te geven aan je leven is zelfkennis belangrijk. Dynamisch Coach Bureau helpt je hierbij door de juiste vragen te stellen, te luisteren en te ondersteunen. Zo ontwikkel je nieuwe inzichten waarmee je vooruit komt. Met coachen focus je je op de volgende vragen: waar sta ik nu en wat ben ik bereid te doen om dààr te komen waar ik wil.
Dynamisch Coach Bureau stelt je vragen en spiegelt jouw antwoorden. Hierdoor word je aan het denken gezet en kom je verder.

Kom in beweging

Dynamisch Coach Bureau zet je letterlijk en figuurlijk in beweging door de dynamiek in de gesprekken en door de  gehanteerde werkvormen. Als coach ondersteun ik je bij het achterhalen van je doelen en hoe je deze kan bereiken. Coaching helpt je om zicht te krijgen op je eigen functioneren, adequaat gedrag aan te leren, jezelf te ontwikkelen en resultaat te behalen.

Kijk op dit filmpje:

Expert studiekeuze

Dynamisch Coach Bureau is expert op het gebied van studiekeuze. Bekend met vele  opleidingen en door vraagstelling weten we welke persoonlijkheidskenmerken, competenties en motivatie een student heeft, zodat de juiste studiekeuze gemaakt wordt.

Dynamisch Coach Bureau werkt volgens de richtlijnen van het NOBCO

Heleen Schmeinck